Hello Zeeland reisgids

Mijn eerste jaar als ondernemer is voorbijgevlogen, ik vergat bijna dat het al zover was! En dan sta je toch even stil… Stilstaan bij alle nieuwe herinneringen die ik heb mogen maken, alle leuke mensen die ik heb ontmoet en alle mooie verhalen die ik heb mogen schrijven. En ik heb er lol in en krijg er zoveel meer energie van! 

Zoveel leuks!

Toen ik met OJA! begon, had ik niet verwacht dat er zoveel zulke leuke projecten op mijn pad zouden komen. Ik startte een leuke samenwerking met Marscha van Arrangé,  ging artikelen schrijven voor de ScheldeXpress, ga tegenwoordig op pad met Viorella voor eej!magazine en mag zakelijk Zeeland op een leuke manier in beeld brengen bij Zeeland Business Magazine. En naast het schrijven voor de gedrukte media heb ik nog meer leuke opdrachten. Het ontwikkelen van een flyer voor de Wereld van Sophie, berichten schrijven voor de LinkedIn-, Facebook- en Twitter-accounts van diverse bedrijven, webteksten schrijven voor bijvoorbeeld POS Nederland en Visitzeeland.com.  Wat is er toch een hoop te doen in Zeeland!

Knipoog

En toen kreeg ik een telefoontje van Roel. Of ik eens wilde kennismaken met hem en met Bike & Walk, inmiddels Hello Zeeland. Kennismaken met dat leuke reisgidsje hoefde eigenlijk niet, want dat lag al te pronken thuis. Een boekje met een superleuke vormgeving dat maar één keertje naar me hoefde te knipogen in de winkel. En als jij ook zo’n fan bent van deze mooie regio, dan hoort dat boekje ook gewoon bij jou thuis te liggen. Zelfs ik ontdekte nog leuke plekjes in Bike & Walk die ik nog niet kende!

Bambi

En zo ging ik voor Bike & Walk schrijven en kon ik mijn enthousiasme en liefde voor de streek op een mooie manier kwijt (om eerlijk te zijn kon ik ook geen nee zeggen tegen Roel die met grote Bambi-ogen vroeg of ik interesse had om mee te schrijven – liefst aan te leveren binnen twee weken). Samen met Iske en Roel ging ik aan de slag. Knallen en vliegen, en we hebben het gered!

Geluk

Weet je wat ik nog het allermooiste vind? In al die drukke weken heb ik Roel twee keer gezien, Iske heb ik telefonisch gesproken. Verder ging alles via de mail, telefoon en WhatsApp. Dat werkte gewoon, niks moeilijks aan. Pas toen het boekje weg was naar de drukker, vonden we dat het toch maar eens tijd werd voor een bakje koffie :).

 

En daar zaten we, samen aan de keukentafel. Trots op het eindresultaat, plannen voor de toekomst bespreken en een Zeeuws wafeltje erbij. Schoenen bij de deur, voeten op de stoel en een bak koffie. Alsof het al jaren zo gaat…

 

Ik ging met een gelukkig gevoel naar huis. Het is iets met karma, denk ik <3

 

Ook zo benieuwd naar dat boekje waarin je de schoonheid van de zee, polders en dorpjes terugvindt? Je koopt ‘m in de winkels en online. Doen, en ga er lekker op uit! 

 

 

No responses yet

Geef een reactie