Wat een jaar, 2020… In maart stond de wereld op zijn kop en wij zijn er nog niet. Mijn balans was dit jaar ver te zoeken: kinderen thuis, naast je eigen bedrijf ook lesgeven en alle ballen in de lucht (willen) houden. Gelukkig ging het redelijk goed met mijn opdrachten, maar ik heb heel wat collega-ondernemers gesproken waar het een stuk zwaarder is. Dankzij de wandelingen in de buitenlucht met een lieve vriendin kan ik alles weer relativeren. En nu de sportactiviteiten in het weekend weg zijn gevallen, heb ik meer quality-time met het gezin. Wandelingen in het bos en op het strand of een middagje film kijken zijn er voor in de plaats gekomen. Heerlijk!

Het worden bijzondere feestdagen voor iedereen. Je winkel dicht door de lockdown, je horecabedrijf draaiende houden met afhaalmogelijkheden, de vakantiereserveringen die geannuleerd worden, opdrachten die vertraging oplopen of erger, helemaal wegvallen. Ik hoop dat je desondanks toch geniet van de feestdagen. Het zullen hele persoonlijke feestdagen worden, want met kleine groepjes kun je er iets heel moois van maken. Een goed gesprek en meer aandacht voor elkaar.

Ik heb mezelf ondanks alles een kerstcadeautje gegeven: een nieuwe ‘jas’ voor OJA!. Na een paar jaar was ik uitgekeken op mijn oude en ik wilde dit jaar een nieuwe. Het was tijd om naar iets nieuws uit te kijken, iets wat de lading ook beter dekt van OJA!. Meer accent op communicatie en marketing en niet alleen op tekstschrijven. Blij met mijn kerstcadeautje en iets positiefs!

Samen met Thijs en de kids ga ik genieten van de feestdagen, terugkijken op een bijzonder jaar en mooie wensen bedenken voor 2021!

Ik wens jou ook hele fijne dagen toe, geniet ervan!

#ojagevoel