OJA!

Ik ben Odile de Pooter en woon al mijn hele leven in Zeeuws-Vlaanderen, met uitzondering van mijn studietijd. Ik heb bijna 15 jaar bij de overheid gewerkt, eerst als projectleider Toerisme en later als beleidsadviseur Recreatie & Economie. Ik heb begin 2017 besloten datgene te gaan doen waar ik altijd een lach van op mijn gezicht krijg: schrijven, regelen en verbinden.

Opstel en dictee waren mijn favoriete vakken op de basisschool. Het vak Nederlands boeide me later enorm. En vanwege mijn enthousiasme kreeg ik vaak de organisatie van de uitjes naar me toegeschoven. Geen straf! Het was niet verwonderlijk dat ik Facilitair Management ging studeren in Wageningen. Ik rondde de richting Consumentenzaken in 2002 af. De combinatie van faciliteren en communicatie & marketing stond daarbij centraal. In mijn loopbaan hebben deze zaken altijd als rode draad door mijn werkzaamheden gelopen.

En OJA, vraag je je misschien wel af? Dat staat voor Odile Jacomientje Anna, de voornamen die mijn ouders me in 1978 gaven. Trots op mijn afkomst, maar door mijn bedrijfsnaam geef ik ook aan dat ik trots ben op het werk wat ik lever! Een echt OJA-gevoel! Weten wat ik voor jou kan betekenen? Kijk in mijn portfolio om een idee te krijgen van het werk dat ik doe of neem contact met me op!